YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           • Medet Serhat'ın mezarına dönük saldırı protesto edildi: IŞİD zihniyetidir Avukat Medet Serhat'ın mezarına yapılan saldırı protesto edildi: 'Bu zihniyet IŞİD zihniyetidir' ...           • CHP Tuzluca Adayı Cemal Kurnaz'da Kamuoyuna Kıymetli Hemşerilerim, Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler seçimleri ...           • Mustafa Alagöz: Avludaki Tavus Kuşu Iğdır Ovası’nın Ermenistan’a bakan bir köyünde doğdum. Çocukluğum bu ...           • AV. Yusuf Aslan: Yüksek Seçim Kurulu, Halkın Huzurunu Bozuyor Yüksek Seçim Kurulu, Kanunları Değil AKP Hukukunu Uyguluyor 298 Sayılı Kanun’...           • Aralık Kaymakamından Jandarma ve Emniyete Bayram Ziyareti Iğdır’ın Aralık ilçesi Kaymakamı Fatih Özcan İlçe Jandarma Komutanlığı ve...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Medet Serhat mezarına saldırı
66 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
98 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
64 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
98 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
104 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
84 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
164 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
189 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
166 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
211 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
156 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
121 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
233 İzlenme, 0 Yorum

Nuri Güneş'ten Alagöz'e tepki
303 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2758669
Aktif: 43
Bugün: 1995
Dün: 1604

Iğdır Belediyesinden Alt Yapı Takımı Olan Kulüplere Malzeme Desteği

Iğdır Belediyesi Iğdır’da aktif şekilde faaliyet gösteren 8 futbol takımının alt yapı ekiplerine malzeme yardımında bulundu.

Iğdır Belediyesi Başkanlık makamında yapılan malzeme dağıtımına, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’in yanı sıra, Başkan Yardımcısı Abdullah Yücebaş, Iğdır Gençlik Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu İl Başkanı Filit Yıldırım ve 8 alt yapı kulübünün yöneticileri katıldı.

Benimsedikleri belediyeciliğin sadece yol, su, kanalizasyon ve park yapmaktan ibaret olmadığını söyleyen Başkan Yikit;” Sosyal belediyeciliğin gereği olarak yerel yönetimlerin, yol, su, kanalizasyon ve park gibi temel çalışmalarının dışında sportif, sanatsal ve kültürel anlamda da şehre her zaman katkı sağlaması gerekmektedir. Biz Iğdır’da yerel yönetimlerin başına geldiğimiz günden beridir şehrimizdeki amatör sporlara imkânlarımız doğrultusunda sürekli destek vermeye çalıştık. Özellikle alt yapı konusu bizim oldukça hassas olduğumuz bir durum. Iğdır Belediyesi olarak kendi bünyemizde farklı yaş kategorilerinde kurmuş olduğumuz alt yapı çalışmalarımız son 3 yıldır aralıksız devam etmektedir. Alt yapılara yapılan yatırım geleceğimize yaptığımız yatırımlardır. Çünkü orda yetişen gençler unutulmamalıdır ki bizlerin geleceğidir. Bugün malzeme yardımı yaptığımız 8 kulüpten ümit ediyorum ki çok başarılı gençler yetişecektir. Ben ayrıca sporun içinden gelen Başkan Yardımcımız Abdullah Yücebaş’a sportif faaliyetler konusunda hem bize olan katkılarından hem de bu tür organizasyonlardaki etkinliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

8 kulüp yöneticisi Başkan Yikit’e son yıllarda şehirdeki sportif faaliyetlere yapılan yardımlardan ötürü teşekkür etti. Son olarak kulüp yöneticileri malzeme yardımının ardından Başkan Yikit ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Haber tarihi: 15 / 11 / 2018
Haber Okunma: 984
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Abbas Deniz Ak Partiden Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi