DSİ Toprak Kanalları Temizlemeye Başladı 2024 Yılı sulama sezonunun başlamasıyla birlikte Yeşil Iğdır Sulama Birliği sorumluluk sahasında y...           • Iğdır Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu ça...           • 3 Ağustos 'Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü' ilan edildi Ermenistan 3 Ağustos'un Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak ilan etti. Ezidi m...           • BKİ Proje Başvuruları ELİS Üzerinden Online Yapılacak DAP Bölge Kalkınma İdaresi hinterlandında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının resmi yazı ile...           • Rektör Alma, Üniversite Personeli İle Bayramlaştı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakülte...           • YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Şeker pancarı ekimi başladı
38 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
97 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
90 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
137 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
83 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
119 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
124 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
101 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
182 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
315 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
282 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
234 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
174 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
143 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
252 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2760327
Aktif: 20
Bugün: 578
Dün: 1669

Başkan Deliktaş Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Ak Partili eski Karakoyunlu ilçe belediye başkanı Ziyat Ali Deliktaş Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın istifasından sonra ll Başkanlığına talip olan ve 16.11.2019 tarihinde yapılacak olan temayül yoklamasına katılmak için müracaat eden kişiler yaptıkları müracaat sırasına göre şöyle: “Ferdi Turan, Metin Akkuş, Umut Yılmaz, Ergün Aras, Ali Kemal Ayaz, Ziyatali Deliktaş, Ekrem Demirtekin, Adem Akkaş, Hasan Güneş, Allahverdi Türkeli, Mehmet Engin, Nurettin Aras, Güven Demirel ve Yaşar Tabaru’nun” müracaat ettiği öğrenildi. Sayının artacağı belirtiliyor.

Karakoyunlu ilçesinde 2004/2014 Dönemlerinde Ak Parti’den Belediye Başkanı seçilen yılların siyasetçisi Ziyat Ali Deliktaş’ta adaylığını açıkladı.

Deliktaş adaylık açıklamasında: “Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki yeni Türkiye’ye, Iğdır’ımıza Hizmet Vermek için Iğdır İl Başkanlığına Aday Oldum.

Öncelikle partimizin kurucu il başkanı ve Merkez İlçe Başkanına, yönetimine, davamıza güç katan kadın kollarına ve gençlik kollarına. Bayrağı devir alan tüm il başkanlarıma ve merkez ilçe başkanlarıma, ilçe ve belde başkanlarıma gençlik ve kadın kolları başkanlarıma partimizde belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyesi yapmış tüm dava arkadaşlarıma belediye Meclis üyelerine mahalle başkanlarına ve partimizde üye olan tüm ak gönüllülere son olarak İl başkanımız Av. Ahmet Tutulmaz'a partimize katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

Artık yeni sözler, yeni hizmetler, yeni yüzler, yeni projeler, yeni bir Iğdır için ben ve ekibim partimize gönül koymuş, darılmış yıllardır Ak Partiye gönül vermiş Reis sevdalılarının gönüllerini fethetmeye,dargınlıkları bitirmeye sevgiyi hakkı hukuku çoğaltmaya ben değil biz olmak için adayım. Herkesin Dilinden anlayan Herkese aynı mesafede hizmet eden bir anlayışın olması gerektiğini düşünüyorum ve buna inanıyorum.

Dert insanı yollara düşürür derler, Iğdırlıyım ve bizim derdimiz Iğdır, benim derdim Ülkemizin taa doğu ucunda ki yaşayan halkımdır.

Biz Iğdırlıların dedeleri Iğdır'ın savunmasında Azerisiyle Kürdüyle Terekemesiyle nasıl mücadele ettilerse, biz yine biriz et tırnak gibiyiz. Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz bu güzel Iğdır’ımızı kanları pahasına emanet eden dedelerimize layık olacağız ve Rabbim nasip ederse Ak parti teşkilat şemasında yukarıda saydıklarımın torunlarından teşkil edecektir. Yani, Azerisi, Kürdü, Terekemesi, göçmeni, Kağızmanlısı, Karadenizlisi, Iğdır’da yaşayan romanına kadar yönetimimizde yer bulacaklardır. Her Kesimin Ak Parti de temsilcisi olacaktır. Çünkü Diğer partiler gibi değiliz Bizim partimiz Türkiye Partisidir.

Özellikle 15 temmuz Hain darbe gecesinde canını feda etmek için meydana gelen o cesur yürekleri asla unutmayacağız..

Iğdırlı Gençlerimizi Ankara'da bürokrat olması için elimden gelen olağanüstü gayreti göstereceğim.

Iğdır'ın sıkıntılarının minimize olması için Ankara'da güçlü Çalışkan olmaktan geçer ve güçlü Bir teşkilat olması gerekir. Bunun hayata geçmesi için tüm tecrübelerimi, siyasi birikimimi Iğdır'a harcayacağım.

Bana Vereceğiniz destek ve dualarınız için sizlere Teşekkür Ederim.” Dedi.

Haber tarihi: 15 / 11 / 2019
Haber Okunma: 1539
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Güven Demirel Ak Parti İl Başkanlığına Adaylık Başvurusunu Yaptı
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi