Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           • Medet Serhat'ın mezarına dönük saldırı protesto edildi: IŞİD zihniyetidir Avukat Medet Serhat'ın mezarına yapılan saldırı protesto edildi: 'Bu zihniyet IŞİD zihniyetidir' ...           • CHP Tuzluca Adayı Cemal Kurnaz'da Kamuoyuna Kıymetli Hemşerilerim, Bildiğiniz üzere 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler seçimleri ...           • Mustafa Alagöz: Avludaki Tavus Kuşu Iğdır Ovası’nın Ermenistan’a bakan bir köyünde doğdum. Çocukluğum bu ...           • AV. Yusuf Aslan: Yüksek Seçim Kurulu, Halkın Huzurunu Bozuyor Yüksek Seçim Kurulu, Kanunları Değil AKP Hukukunu Uyguluyor 298 Sayılı Kanun’...           • Aralık Kaymakamından Jandarma ve Emniyete Bayram Ziyareti Iğdır’ın Aralık ilçesi Kaymakamı Fatih Özcan İlçe Jandarma Komutanlığı ve...           • Ermenistan-Türkiye sınırının açılması bölge için çığır açacak bir olay olacak  "Türkiye ile sınır konusunda varılan anlaşmaların uygulanmasını bekliyoruz" Ermenistan...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Medet Serhat mezarına saldırı
57 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
85 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
59 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
93 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
98 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
76 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
160 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
180 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
159 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
204 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
151 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
116 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
226 İzlenme, 0 Yorum

Nuri Güneş'ten Alagöz'e tepki
291 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2757900
Aktif: 13
Bugün: 317
Dün: 1604

Iğdır Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Iğdır Belediyesi Personel A.Ş ile Belediye İş Sendikası arasında yapılan görüşmelerin ardından ‘Toplu İş Sözleşme’si imzalandı.

Iğdır Belediyesi Personel A.Ş ile Belediye İş Sendikası arasında yaklaşık bir aydır süren görüşmelerin ardından Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Eş başkanlık makamında yapılan imza törenine Iğdır Belediyesi eş başkanları Yaşar Akkuş,Eylem Çelik, Belediye İş Sendikası Kars-Iğdır-Ardahan Şube Başkanı Himmet Bozan ve beraberindeki heyet katıldı.

 İmza töreninde konuşan Belediye İş Sendikası Kars-Iğdır-Ardahan Şube Başkanı Himmet Bozan, eş başkanların emekten ve emekçiden yana olduğuna vurgu yaparak, Iğdır Belediyesi ile sendikaları arasında yapmış oldukları toplu iş sözleşmesinde mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

Iğdır Belediyesi Eş Başkanları ise,emek ve emekçiden yana olduklarına vurgu yaparak, “Belediyemiz Personel A.Ş ve sendikamız arasında yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler emek ve emekçiden yana olan bir anlayışın mensuplarıyız.Bu manada çalışanlarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunuyoruz dedi.

Haber tarihi: 20 / 02 / 2020
Haber Okunma: 889
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Hava-İş: Pazar Mesailerine Dair Davamızın İlk Duruşması Yapıldı
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi