Gençlerle El Ele projesinin ilk deneme testi gerçekleşti.İşte sonuçlar! İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak Balcı Vakfı ve Sürekli Eğitim Merkezinin ortaklığınd...           • Rektör, Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Kız Öğrenci Yurdu’nu İnceledi Rektör Alma, Gençlik ve Spor İl Müdürü Recai Şahin ile Birlikte Şehit &...           • DSİ Toprak Kanalları Temizlemeye Başladı 2024 Yılı sulama sezonunun başlamasıyla birlikte Yeşil Iğdır Sulama Birliği sorumluluk sahasında y...           • Iğdır Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu ça...           • 3 Ağustos 'Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü' ilan edildi Ermenistan 3 Ağustos'un Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak ilan etti. Ezidi m...           • BKİ Proje Başvuruları ELİS Üzerinden Online Yapılacak DAP Bölge Kalkınma İdaresi hinterlandında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının resmi yazı ile...           • Rektör Alma, Üniversite Personeli İle Bayramlaştı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakülte...           • YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Şeker pancarı ekimi başladı
38 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
103 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
90 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
137 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
83 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
119 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
124 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
101 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
183 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
316 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
282 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
234 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
174 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
144 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
256 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2760698
Aktif: 44
Bugün: 1463
Dün: 1669

Rektör Alma, Doğu Ekspresi Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır’da yerel radyo yayıncılığı yapan Iğdır FM’in canlı yayın konuğu oldu.

Doğu Eksperi programında Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Burak İli ve Öğr. Gör. Hakan Bakar’ın sorularını yanıtlayan Rektör Alma; pandemi sürecinden uzaktan eğitime, Iğdır Üniversitesindeki son gelişmeleri dinleyicilerle paylaştı.

Salgın sürecinde öğrencilerden ayrı kaldıklarını ve uzaktan eğitimle dönemi tamamladıklarını belirten Rektör Alma, en kısa sürede tekrar bir araya gelmeyi umduklarını ifade ederek; “Bu süreçte öğrencilerimiz adına mağduriyet yaşanmaması adına tüm imkânlarımızı seferber ettik. Bahar dönemini sorunsuz bir şekilde kapattık ve önümüzdeki dönem için gerekli hazırlıkları yapmaya devam ediyoruz. Yine bu süreçte Üniversite olarak boş durmadık ve birçok projeyi hayata geçirmeye başladık. Siperlik ve dezenfektan üretimiyle kamu ve özel sektöre destek sağladık. Ayrıca ALUM merkezimizde ar-ge faaliyetlerini tamamladığımız Aldez Dezenfeksiyon Cihazlarını yakında seri üretime geçireceğiz. Bu cihazlarla havaalanları, gümrükler, hastaneler, kargolar, kuaförler, lokantalar, milli kütüphaneler, çalışma ofisleri, evler ve tüm alışveriş merkezlerinde hava, eşya ve teçhizat dezenfeksiyon işlemleri yapılabilecektir. Çok yakında bu ürünleri çok uygun fiyata milletimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Üniversitedeki peyzaj çalışmalarının sona erdiğini ve yemyeşil bir kampüs ortaya çıkardıklarının da altını çizen Rektör Alma, bununla birlikte uluslararası bir üniversite olma yolunda öğretim elemanından öğrencisine kadar vizyon sahibi bir eğitim kurumu oluşturduklarını kaydetti.

Program, sunucular ve öğrencilerden gelen soruların Rektör Alma tarafından cevaplanmasının ardından sona erdi.

Haber tarihi: 01 / 06 / 2020
Haber Okunma: 711
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Şehit Gazi-Sen Iğdır İl Başkanlığından Kamuoyuna Duyurulur...
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi