Iğdır Hak-İş : Kadın, genç ve engelli istihdamı arttırılmalıdır Hak-İş Konfederasyonu Iğdır İl Başkanlığı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlama...           • IĞDIR'DA 1 MAYIS COŞKUSU KESK Iğdır İl Temsilciliği. Eğitim-Sen, DİSK, İnsan Hakları Derneği Iğdır Temsilciliği, Özg&u...           • Has Bahçede 8 Farklı Badem Türü ve 150 Ağaç Bulunuyor Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,  Şehit Bülent Yur...           • Çiftçi Eğitimlerine Yönelik Anket Çalışmaları Yapılıyor İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Teknik Personeli Çiftçi Eğitimlerine...           • Iğdır'dan ABD’deki Üniversitelerin Gazze Eylemlerine Destek Gösterisi! Iğdır Üniversitesi Öğrenci Topluluklarından ABD’deki Üniversitelerin Gazze Ey...           • Ülkemizin Üzerine Bocalanan Çöl Tozları Yararlı mı, Zararlı mı? Hemen her yıl İlkbaharda ve Sonbaharda çoğunlukla bu dönemlerde periyodik olarak kayna...           • AMEDSPOR ŞAMPİYON! BYE BYE HAPPİNESS Deplasmanda konuk olduğu Somaspor'u Oktay Aydın'ın golüyle 1-0 mağlup eden Amedspor, TFF 1.Li...           • “27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü” Kutlandı Iğdır Üniversitesinde, “27 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü” Ku...           • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermeni Patrikliği'ne taziye mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan 2012 yılından bu yana Türkiye Ermenileri Patrikliği ve Ermeni toplumuna...           • Su verimliliği için okullarda farkındalık eğitimleri veriliyor Su Verimliliği Seferberliği Kapsamında Okullarda Farkındalık Eğitimleri veriliyor. Tarım ve Orman...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Iğdır'da 1 Mayıs coşkusu
21 İzlenme, 0 Yorum

Efe Tabak 1 Mayıs konuşması
22 İzlenme, 0 Yorum

Huzurun sesi Karasu Bulakbaşı
25 İzlenme, 0 Yorum

AMEDSPOR ŞAMPİYON!
41 İzlenme, 0 Yorum

Hun: Tarla ve bahçeler susuz
65 İzlenme, 0 Yorum

Iğdır'da 23 Nisan Halayı
74 İzlenme, 0 Yorum

Mezarlıklar ağaçlandırılıyor
88 İzlenme, 0 Yorum

Şeker pancarı ekimi başladı
113 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
270 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
163 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
224 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
158 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
190 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
213 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
172 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2771670
Aktif: 71
Bugün: 103
Dün: 1802

Serdar Ünsal’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Serdar Ünsal ,  “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir emperyalist yalan olan sözde Ermeni soykırımı iddialarına cevap vermek için özerk ve sivil bir yeni yapının kurulma talimatını vermesi bizleri mutlu etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz “dedi.

Ünsal, “Bugün Ermeni Diasporası her alanda yalanlarla dünyayı kandırıyor. Bunun için de Türkiye’de güçlü bir diaspora kurulması gerekiyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın Bu konuda eksikliği görerek ve Ermenistan’ın yalan iftiralarına cevap verecek, mücadele edecek bir sivil bağımsız kurumun yaratılması talimatı bizleri sevindirmiş mutlu etmiştir.

Ermeni yalanlarına karşı Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu olarak her alanda tepkimizi göstermişiz. Bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Yeni Kurulacak olan oluşuma her türlü desteyi vereceğiz.”şeklinde konuştu.

Türkiye ve Azerbaycan’ın Ermeni yalanlarına karşı ortak bir oluşum yaparak mücadele etmeli diyen Serdar Ünsal, “Sözde Ermeni soykırımı yalanını tarihi belgelerle, yaşayanların anlatımıyla çürütmenin zamanı gelmiştir. Yeni yetişen gençlerimize halkımıza her alanda Ermenilerin Türklere yaptığı soykırımları anlatmalıyız. Bu konuda yazılan kitaplar çeşitli dillere çevrilerek Avrupa ve ABD ülkelerinde dağıtılmalı. Tarihi gerçekler gün yüzüne çıkarılmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir daha teşekkür ediyoruz “dedi.   

Haber tarihi: 24 / 06 / 2020
Haber Okunma: 632
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Feyzioğlu Fotoğrafı İstifa Getirdi: Iğdır Baro Başkanı İstifa Etti
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi