DSİ Toprak Kanalları Temizlemeye Başladı 2024 Yılı sulama sezonunun başlamasıyla birlikte Yeşil Iğdır Sulama Birliği sorumluluk sahasında y...           • Iğdır Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu ça...           • 3 Ağustos 'Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü' ilan edildi Ermenistan 3 Ağustos'un Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak ilan etti. Ezidi m...           • BKİ Proje Başvuruları ELİS Üzerinden Online Yapılacak DAP Bölge Kalkınma İdaresi hinterlandında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının resmi yazı ile...           • Rektör Alma, Üniversite Personeli İle Bayramlaştı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakülte...           • YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Şeker pancarı ekimi başladı
33 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
83 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
84 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
131 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
80 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
115 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
120 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
98 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
178 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
311 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
279 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
231 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
171 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
139 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
248 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2759929
Aktif: 39
Bugün: 1235
Dün: 1987

Diyarbakır Sağlık İl Müdürlüğü Iğdır Üniversitesine Ambulans Hibe Etti

Iğdır Üniversitesi’nde eğitim- öğretim gören öğrencilerin uygulama yapabilmeleri için inşa edilen yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Diyarbakır Sağlık İl Müdürlüğü tarafından sağlık alanında eğitim gören üniversitemiz öğrencileri için tam donanımlı bir ambulans hibe edildi.

Uygulama Alanları Genişliyor

Iğdır Üniversitesi, öğrencileri merkeze alarak yaptığı çalışmalara devam ediyor. Teorik olarak verilen derslerin uygulama ile birlikte pekiştirilmesi kapsamında gerekli araç ve teçhizat teminine bir yenisi daha eklendi. Söz konusu bu kapsamda üniversitemizde sağlık alanında eğitim gören öğrenciler için Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ön ayak oldu. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fuat Kahraman ve Öğr. Gör. Ayşegül Yurt’ın girişimleri sonucunda Sağlık Bakanlığı’nın izni dâhilinde Diyarbakır Sağlık İl Müdürlüğü tarafından tam donanımlı bir ambulans hibe edildi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, bu hibe sayesinde üniversitenin başta İlk ve Acil Yardım Programı olmak üzere sağlık alanında eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi. Rektör Alma, bu hizmeti üniversitemize kazandıran başta Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve Diyarbakır Sağlık İl Müdürlüğü olmak üzere Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Erdal Çenesiz, Sağlık Uzmanı Abdulkadir Aydın, İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Remziye Gül Yurt ve girişimlerde bulunan Dr. Öğr. Üyesi Fuat Kahraman ve Öğr. Gör. Ayşegül Yurt’a teşekkürlerini iletti.

Haber tarihi: 07 / 07 / 2020
Haber Okunma: 492
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Rektör Alma Süt Ürünleri Tesisinde İncelemede Bulundu
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi