DSİ Toprak Kanalları Temizlemeye Başladı 2024 Yılı sulama sezonunun başlamasıyla birlikte Yeşil Iğdır Sulama Birliği sorumluluk sahasında y...           • Iğdır Üniversitesinin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu ça...           • 3 Ağustos 'Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü' ilan edildi Ermenistan 3 Ağustos'un Ezidi Soykırımı Kurbanlarını Anma Günü olarak ilan etti. Ezidi m...           • BKİ Proje Başvuruları ELİS Üzerinden Online Yapılacak DAP Bölge Kalkınma İdaresi hinterlandında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının resmi yazı ile...           • Rektör Alma, Üniversite Personeli İle Bayramlaştı Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Spor Bilimleri Fakülte...           • YSK Tuzluca Belediye Başkanlığını Ahmet Sait Türkan'a Verdi 31 Mart yerel seçimlerin ardından itiraz konusu belediyelerden biri olan Tuzluca ilç...           • Medet Serhat'ın mezarına saldırıya ilişkin suç duyurusu yapıldı Katledilen avukat Medet Serhat’ın mezarına yönelik saldırıyı protesto eden hukuk ö...           • Rektör Alma, Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda K...           • Vali Ercan Turan'dan "Ramazan Bayramı" Mesajı Vali Ercan Turan Ramazan bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Vali Ercan Turan Mesajında şunla...           • 12 yaşında başladığı dengbêjlikle kültürünü yaşatıyor! On iki yaşında dengbêjliğe başlayan, Ayşe Şan, Meryem Xanlardan ilham alan Herem Nergiz, &ld...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Şeker pancarı ekimi başladı
36 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
90 İzlenme, 1 Yorum

Medet Serhat mezarına saldırı
88 İzlenme, 0 Yorum

M. Nuri Güneş makama geçti
135 İzlenme, 0 Yorum

GS/FB maçını izlemek istiyoruz
82 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve Güvenlik Açıklaması
118 İzlenme, 0 Yorum

Tuzluca iradesi gasp edilemez
123 İzlenme, 0 Yorum

Validen anlamlı veda konuşması
100 İzlenme, 0 Yorum

STK'lardan Van tepkisi
180 İzlenme, 0 Yorum

Gündüz Güneş Halka Seslendi
313 İzlenme, 0 Yorum

Güneş: Böyle zulüm görülmedi
281 İzlenme, 0 Yorum

Kürt düşmanlarına İYİ cevap
233 İzlenme, 0 Yorum

Mehmet Nuri Güneş'ten Çağrı
173 İzlenme, 0 Yorum

Yıl 2024: Özgür mahallesi!
141 İzlenme, 0 Yorum

Cantürk Alagöz'e seslendi
250 İzlenme, 0 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2760139
Aktif: 42
Bugün: 1668
Dün: 1987

Iğdır Ford Surkit Bayisi Öğrencilerin Eğitimi İçin Araç Hibe Etti

Iğdır Ford Surkit Bayisi tarafından, Iğdır Ford Bayii ile Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu arasında gerçekleştirilen eğitim protokolü çerçevesinde öğrencilerin teknik eğitimde gelişen teknolojiyi takip etmeleri amacıyla araç hibe edildi.

Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölümünde eğitim gören öğrencilerin atölye eğitimlerinde kullanılmak üzere hibe edilen araç sayesinde öğrenciler uygulamalı eğitimlerini kolaylıkla yapabilecek. Konu ile ilgili Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Öcal bir açıklama yaptı. Dr. Öcal, Iğdır’lı işadamı Mehmet Surkit beyle yapılan görüşmeler neticesinde Ford Otosan'dan hibe sözü verilen aracı bugün teslim aldıklarını ifade ederek, diğer iş insanlarıyla da görüşmelere devam edildiğini ve onlarında Üniversitemize destek sağlayacaklarından emin olduklarını söyledi.

Yetkililerden Öğrencilere Destek Sözü

Iğdır Surkit Ford Bayisi yetkilileri ise, hibe edilen aracın özellikleri hakkında şu bilgileri paylaştılar. “Surkit Otomotiv programında atölye uygulamalarında kullanılmak üzere hibe edilen araç, elektronik ve mekanik yönden tam donanımlı özelliklere sahip. Öğrencilerimizin eğitimine önemli derecede katkı sağlayacak.” Otomotiv çalışmalarında kullanılmak üzere 1 adet dizel motor ve şanzıman hibe sözünü veren yetkililer, bundan sonraki süreçlerde de eğitime destek vermeye devam edeceklerinin mesajını verdiler. Ayrıca akademik personelin ve öğrencilerin eğitim merkezlerinde tanıtım yapma imkânını sağlayacaklarını belirtiler.

Rektör Alma, İşbirliği Mesajı Verdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’da söz konusu hibe araçla ilgili açıklama yaptı. Rektör Alma, Iğdır Ford Surkit bayisi sahibi Mehmet Surkit beye eğitim ve öğretime verdikleri destekleri için teşekkürlerini dile getirerek, Üniversite olarak her zaman Iğdırlı iş adamları ile işbirliğine hazır olduklarının güvencesini verdi.

Haber tarihi: 13 / 11 / 2020
Haber Okunma: 993
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: Gençlik ve Spor İl Müdüründen Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret
Sonraki: Kurtuluşun 103 Yılı Kutlu Olsun: Tarihi Belgelerde Iğdır'ın Kurtuluşu




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi