
.
IĞDIR'DA PTT'NİN 176. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
Iğdır'da PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler yapıldı. PTT Iğdır Başmüdürü İhsan Afşin ve PTT çalışanları Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ziyaret ederek günün anlamı konusunda bilgi verdiler.
Etkinlik çerçevesinde PTT Iğdır Başmüdürü İhsan Afşin tarafından 176. numaralı müşteri olan Yusuf Alagöz’e 15 Temmuz şehitleri anısına bastırılmış pul ve albümün yanı sıra çikolata hediye edildi.
Daha sonra PTT’de işlem yapan vatandaşlara kurabiye ve pasta dağıtan PTT Iğdır Şubesi Başmüdürü Afşin şu açıklamada bulundu; “Osmanlıdan miras Ata Yadigarı Ülkemizin en köklü Kurumlarından biri olan PTT 176. Kuruluş Yıldönümünü gururla kutlamaktayız.
Hızla değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak hizmet verdiği posta, banka ve kargo sektöründeki yaygın hizmet ağı, güçlü on-line alt yapısı ve dinamik personeliyle Iğdır’ımızda da yaygın hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. Iğdır PTT başmüdürlüğü olarak 73 personel, 15 araç ve 7 işyerimizle hizmet vermekteyiz.
Özellikle son yıllarda Ülkemizin ve dünyanın her noktasına tarihli olarak gönderebildiğimiz kargo, turpex gönderileri, yine ülkemiz ve dünyanın her noktasına on-line olarak gönderdiğimiz havale hizmetlerimiz çok cazip olduğundan vatandaşlarımız tarafından ilgiyle karşılanmakta ve her geçen gün daha fazla vatandaşımız bu hizmetlerimizden istifade etmektedir.
PTT matiklerimizle 7 gün 24 saat vatandaşlarımız PTT’nin bir çok Hizmetinden yararlanabilmektedir. Vatandaşımıza her gün daha iyi hizmet vermek için eksik kalan ihtiyaçlarını da tamamlamanın gayreti içinde olacağız.
176. Yılımız münasebetiyle bu günümüzü PTT Merkezimizde bir dizi etkinlikle kutlayarak sevincimizi ve gururumuzu müşterilerimizle paylaşacağız. Bu vesileyle iş ve işlemlerinde PTT’yi tercih eden değerli hemşerilerimize kendilerini her zaman PTT’ye beklediğimizi belirtir, hizmetlerimize gösterdikleri ilgiye teşekkür eder, saygılar sunarım.”
Haber tarihi: 24 / 10 / 2016
Haber Okunma: 2254
Haber Yorumları: 0
| Iğdırlı İhracatçılar DAİB Seçiminde Abdullah Atalar’ın Yanın... | ![]() |
| Murat AKKUŞ | |
| Üniversitemizin Yeri Ve Tarihçesi | ![]() |
| Akay AKTAŞ | |
| Sosyalizm Öldü Mü? | ![]() |
| Zeki SARIHAN | |
| Ax zemano Bê Zımano! | ![]() |
| Mehmet AVCI | |
| Zikir Mucizesi | ![]() |
| Fatma Çetin KABADAYI | |
| Savaş Bir Cinayettir! | ![]() |
| Ayhan ONGUN | |
| Newroz'u olmazsa da Double W'yi özgürleştiren haberimiz.. | ![]() |
| Fakir YILMAZ | |
| Halepçe de elma kokusu var | ![]() |
| Ziya Yıldırım GÜNTEKİN | |
| İran ve Kürtler | ![]() |
| Yusuf YILDIRIM Em.İl.Trm.Mdr. | |
| Var-Mısın? | ![]() |
| Adem TANIŞMAN | |
| Deprem bölgesinde matrah artışı ve vergi artırımı geldi | ![]() |
| Abdulhadi AKMUGAN YMM.Bağımsız Denetçi |
|
| Topçu Bebel Garcia'nın Franko faşizmini mundar ettiği eylem | ![]() |
| Daşkacı Ewdo | |
| 10 Ekim 2015 Ankara Garı! Affetmeyeceğiz, Unutmayacağız! | ![]() |
| Hasan ÇATAK | |
| NARİN | ![]() |
| Av. Resul Barış Mızrak | |
Iğdır Belediyesi
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü
Iğdır İl Tarım Müdürlüğü
Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Iğdır İl Milli Eğitim
Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü
Iğdır İl Özel İdare
Iğdır Gençlik ve Spor
Iğdır Havalimanı
Iğdır SGK
Iğdır TSO
Iğdır Barosu
Aralık Belediyesi
Karakoyunlu Belediyesi
Tuzluca Belediyesi
Halfeli Belediyesi
Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi