65 Yaş Üstü Hasta Tutsakların Sağlık Sorunlarını Sıraladılar Hasta Mahpuslara Özgürlük İnisiyatifi, eylemlerinin 506'ncı haftasında 65 yaş ü...           • İrem Yavuz'dan Sınav Kaygısına Karşı Etkili Stratejiler İrem YAVUZ'dan Sınav Kaygısına Karşı Etkili Stratejiler: Kaygıyla Başa Çıkmak İçin &...           • KOBANÊ DAVASI KARARLARI PROTESTO EDİLDİ Kobanê Davası'nda siyasetçilere verilen cezalar birçok kentte yapılan aç...           • Yetkililere Soruyoruz İnşaatların Şantiye Tabelası Neden Yok? Iğdır’da son dört yıldır özellikle devlet kurumlarına yapılan inşaatlarda her nede...           • 15 Barodan Kobanê Davası Açıklaması 15 baro, Kobanê Davası’nda verine hapis cezalarına ilişkin yaptıkları ortak açı...           • Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! Her yıl 16 Mayıs’ı içine alan hafta, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Sos...           • Hükümet Açıkladı: Kamuda Dijitalleşerek Tasarruf Etme Dönemi Başladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 8 başlıktan oluşa...           • İHD ve KESK'ten '15 Mayıs Kürt Dil Bayramı' Açıklaması İnsan Hakları Derneği (İHD) Iğdır İl Temsilciliğinde, 15 Mayıs Kürt Dil Bayramı nedeniyle bir...           • Seracılık Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor! Iğdır Üniversitesinde İhtisaslaşma Kapsamında Seracılık Çalışmaları Hız Kesmeden Devam...           • Dilan Calayır Resim Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu Tuzluca Şehit Polis Mehmet Bora Tayfur Ortaokulu özel eğitim 5. Sınıf öğrencisi Dilan Ca...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Kobane kararı Protesto edildi
24 İzlenme, 0 Yorum

Kadın-Erkek eşitliği soruldu
40 İzlenme, 0 Yorum

Kürt Dil Bayramı Kutlu Olsun!
42 İzlenme, 0 Yorum

Belediye böyle borç görmedi!
63 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve güvenlik toplantısı
65 İzlenme, 0 Yorum

Eğitimcilerin şiddet isyanı
75 İzlenme, 0 Yorum

Iğdır'da 1 Mayıs coşkusu
136 İzlenme, 0 Yorum

Efe Tabak 1 Mayıs konuşması
133 İzlenme, 0 Yorum

Huzurun sesi Karasu Bulakbaşı
227 İzlenme, 0 Yorum

AMEDSPOR ŞAMPİYON!
240 İzlenme, 0 Yorum

Hun: Tarla ve bahçeler susuz
159 İzlenme, 0 Yorum

Iğdır'da 23 Nisan Halayı
175 İzlenme, 0 Yorum

Mezarlıklar ağaçlandırılıyor
186 İzlenme, 0 Yorum

Şeker pancarı ekimi başladı
216 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
422 İzlenme, 1 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2790948
Aktif: 18
Bugün: 87
Dün: 2357

BAYBURT’TA IĞDIRLI ÖĞRENCİLERE SALDIRIP ARAÇLARINI YAKTILAR..!

Aryen Haberin bildirdiğine göre Iğdır'dan Bayburt'a beden eğitimi öğretmenliği öğrenci alımı mülakatları için giden öğrencilere Bayburt halkı linç girişiminde bulundu.

Iğdır'dan Bayburt'a beden eğitimi öğretmenliği mülakatları için giden, Iğdır Beden Eğitimi Yüksek Okulu (Besyo) öğrencilerine Bayburt'ta faşist saldırı.

Provakasyon yapılarak öğrencilerin Abdullah Öcalan fotoğrafı astığı iddia edildi. Bu iddianın ardından Bayburt halkı ayaklanarak öğrencilerin bulunduğu yurdun etrafını sardı. Okula ait öğrenci servis aracını ateşe vererek yaktı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan haberde is eolay şöyle gelişti; Olay, dün gece geç saatlerde Gençosman Mahallesi’nde meydana geldi. Doğu ve Güneydoğu'dan  sınav için geldikleri ve mahalledeki öğrenci yurdunda kaldıkları belirtilen öğrenciler, iddialara göre PKK propagandası yaparak geldikleri araca ve çevreye 'PKK simgeleri' astı.

[Haber görseli]Bu grup ile yurtta kalan diğer öğrenciler arasında başlayan gerginlik giderek büyüdü. Yurt binası dışında toplanan bir grup da PKK sempatizanı olduğu öne sürülen öğrencilere tepki gösterdi. Öğrencileri kente getirdiği öne sürülen yakında park edilen bir aracın ateşe verilmesi üzerine güvenlik kuvvetleri gruba biber gazı ile müdahale etti. Yanan araç da itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Gelen Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya 'halkın tepkisi' yorumunda bulundu.. 

Haber tarihi: 08 / 08 / 2016
Haber Okunma: 3109
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: IĞDIR’DA AVLANMA SEZONU AÇILIYOR...
Sonraki: ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN IĞDIR’DA BİR İLK…




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi