65 Yaş Üstü Hasta Tutsakların Sağlık Sorunlarını Sıraladılar Hasta Mahpuslara Özgürlük İnisiyatifi, eylemlerinin 506'ncı haftasında 65 yaş ü...           • İrem Yavuz'dan Sınav Kaygısına Karşı Etkili Stratejiler İrem YAVUZ'dan Sınav Kaygısına Karşı Etkili Stratejiler: Kaygıyla Başa Çıkmak İçin &...           • KOBANÊ DAVASI KARARLARI PROTESTO EDİLDİ Kobanê Davası'nda siyasetçilere verilen cezalar birçok kentte yapılan aç...           • Yetkililere Soruyoruz İnşaatların Şantiye Tabelası Neden Yok? Iğdır’da son dört yıldır özellikle devlet kurumlarına yapılan inşaatlarda her nede...           • 15 Barodan Kobanê Davası Açıklaması 15 baro, Kobanê Davası’nda verine hapis cezalarına ilişkin yaptıkları ortak açı...           • Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor! Her yıl 16 Mayıs’ı içine alan hafta, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Sos...           • Hükümet Açıkladı: Kamuda Dijitalleşerek Tasarruf Etme Dönemi Başladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 8 başlıktan oluşa...           • İHD ve KESK'ten '15 Mayıs Kürt Dil Bayramı' Açıklaması İnsan Hakları Derneği (İHD) Iğdır İl Temsilciliğinde, 15 Mayıs Kürt Dil Bayramı nedeniyle bir...           • Seracılık Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor! Iğdır Üniversitesinde İhtisaslaşma Kapsamında Seracılık Çalışmaları Hız Kesmeden Devam...           • Dilan Calayır Resim Yarışmasında Türkiye Birincisi Oldu Tuzluca Şehit Polis Mehmet Bora Tayfur Ortaokulu özel eğitim 5. Sınıf öğrencisi Dilan Ca...           
Site İçi Arama
Haber Arşiv
     
Reklam Alanı

Facebook

Son Videolar

Kobane kararı Protesto edildi
23 İzlenme, 0 Yorum

Kadın-Erkek eşitliği soruldu
39 İzlenme, 0 Yorum

Kürt Dil Bayramı Kutlu Olsun!
40 İzlenme, 0 Yorum

Belediye böyle borç görmedi!
62 İzlenme, 0 Yorum

Asayiş ve güvenlik toplantısı
63 İzlenme, 0 Yorum

Eğitimcilerin şiddet isyanı
74 İzlenme, 0 Yorum

Iğdır'da 1 Mayıs coşkusu
135 İzlenme, 0 Yorum

Efe Tabak 1 Mayıs konuşması
132 İzlenme, 0 Yorum

Huzurun sesi Karasu Bulakbaşı
226 İzlenme, 0 Yorum

AMEDSPOR ŞAMPİYON!
239 İzlenme, 0 Yorum

Hun: Tarla ve bahçeler susuz
158 İzlenme, 0 Yorum

Iğdır'da 23 Nisan Halayı
174 İzlenme, 0 Yorum

Mezarlıklar ağaçlandırılıyor
185 İzlenme, 0 Yorum

Şeker pancarı ekimi başladı
215 İzlenme, 0 Yorum

Belediye personeline seslendi
421 İzlenme, 1 Yorum
İstatistikler
Toplam: 2790868
Aktif: 21
Bugün: 2296
Dün: 1981

TİDER’DEN IĞDIR İL EMNİYET MÜDÜRÜ YÜKSEL BABAL’A “DEMOKRASİ” PLAKETİ

Toplumsal İlerleme Derneği Başkanı Murat AKKUŞ, Başkan Yardımcısı Nurettin SEKMAN, Kurucu Üyeler Tuncay KORKUT, Ahmet KARAKUŞ ve minik misafir Büşra KARAKUŞ, Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette, Toplumsal İlerleme Derneği Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Kurucu Üyeleri; 15 Temmuz 2016 tarihinde bir grup Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye mensup cuntacı paralel askerin demokrasimize ve hukukumuzun üstünlüğüne yönelik menfur bir şekilde silahlı darbe girişimlerine karşı, ülke genelinde Emniyet Teşkilatının sergilediği özverili ve kahramanca mücadelesi karşısında ve Iğdır’da da mahiyetinde görevli personeli ile birlikte sabaha kadar sürdürülen demokrasi mücadelesine ve gösterilen vatan-millet sevgisine istinaden Emniyet Teşkilatı nezdinde İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’a teşekkür ettiler.

Ayrıca Toplumsal İlerleme Derneği Yönetim Kurulu adına Murat AKKUŞ “15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde gerçekleşen FETO Terör Örgütünün darbe girişimine karşı meydanlara inerek halkla bütünleşen cesaret veren öncü direnişiniz ile sağlamış olduğunuz başarıyı kutlar, şükranlarımızı sunarız” yazılı plaketi İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL’a takdim etti.

İl Emniyet Müdürü Yüksel BABAL; Toplumsal İlerleme Derneğine gerçekleştirmiş oldukları anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, 15 Temmuz akşamı Fettullahçı Terör Örgütü (FETO)’nün menfur paralel darbe girişimine karşı Iğdır halkının göstermiş olduğu birlik ve beraberlikten çok duygulandığını, bu tür olaylara karşı halkımızla ve yasal derneklerle bir bütün halinde iç içe, sımsıkı bir şekilde beraberce karşı konulduğunu, demokrasimizden asla ödün verilmeyeceğini, ilimizde ve ülke genelinde her kesimden derneklerin halkla birlikte meydanlarda demokrasi mücadelesi verdiklerini, halkımızın, devletine, polisine saygı ve sevgi duyduğunu, ülkemizin huzur ve güvenini her zaman kanunların verdiği yetki çerçevesinde halkımızla birlikte işbirliği içerisinde devam ettireceklerini, dile getirerek Toplumsal İlerleme Derneğinin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Haber tarihi: 12 / 08 / 2016
Haber Okunma: 2283
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google




Önceki: TİDER’DEN IĞDIR VALİSİ AHMET TURGAY ALPMAN'A “DEMOKRASİ “PLAKETİ
Sonraki: YAVRU KÖPEKLER YUVALARINA KAVUŞTU….




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)




Köşe Yazıları
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
Fotoğraf Galerisi
Iğdır Resmi Siteler
Gazeteler

Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi