
.
Rektör Gürel, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısını Ziyaret Etti

Rektör Gürel, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu’nu Ziyaret Etti
Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, Iğdır Üniversitesinin yürütmekte olduğu projeler ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan akademik, altyapı ve araştırma odaklı çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Ayrıca yükseköğretim kurumlarının uzun vadeli finansal planlamalarının öneminin vurgulandığı görüşmede, bütçe süreçlerinin etkin bir şekilde yönetilmesi, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve yatırım projelerine sağlanabilecek destekler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel, görüşmede yaptığı değerlendirmede, “Üniversiteler, sadece eğitim-öğretim kurumları olmanın ötesinde, bulundukları bölgelere ekonomik, sosyal ve kültürel katkı sunan yapılardır. Bu misyon doğrultusunda Iğdır Üniversitesi bünyesinde yürütülen projelerin sürdürülebilirliği ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi büyük önem taşıyor. Mali kaynakların etkin kullanımı, bilimsel üretkenliği ve kurumsal gelişimi doğrudan etkileyen bir unsur. Bu süreçte ilgili bakanlıklarımızla iş birliği içinde olmak, hem Iğdır Üniversitesi hem de bölgemiz için büyük bir avantajdır. Sayın Bakan Yardımcımıza nazik ev sahipliği ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu ise üniversitelerle kurulan güçlü iletişim ve iş birliğinin ülkenin kalkınma hedefleri açısından kritik bir rol oynadığını belirtti.
Ziyaret, yapılan görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleriyle sona erdi. Haber: Fırat Akkuş
14:03
Haber tarihi: 27 / 06 / 2025
Haber Okunma: 370
Haber Yorumları: 0
| Iğdırlı, Neden Çevre İllerden Daha Pahalıya Uçuyor? | ![]() |
| Murat AKKUŞ | |
| Şiirlerimizin Tarihçesi-2 | ![]() |
| Akay AKTAŞ | |
| Dilin Dile Getirdiğİ | ![]() |
| Fatma Çetin KABADAYI | |
| Yılın Annesi Nejla Işık | ![]() |
| Ayhan ONGUN | |
| Halkçı Eğitim Düşüncesini Canlandırma Olanakları | ![]() |
| Zeki SARIHAN | |
| Siyasi Ahlak | ![]() |
| Yusuf YILDIRIM Em.İl.Trm.Mdr. | |
| Jana Bê Deng | ![]() |
| Mehmet AVCI | |
| Bize Ne Oluyor Böyle? | ![]() |
| Adem TANIŞMAN | |
| Newroz'u olmazsa da Double W'yi özgürleştiren haberimiz.. | ![]() |
| Fakir YILMAZ | |
| Halepçe de elma kokusu var | ![]() |
| Ziya Yıldırım GÜNTEKİN | |
| Deprem bölgesinde matrah artışı ve vergi artırımı geldi | ![]() |
| Abdulhadi AKMUGAN YMM.Bağımsız Denetçi |
|
| Topçu Bebel Garcia'nın Franko faşizmini mundar ettiği eylem | ![]() |
| Daşkacı Ewdo | |
| 10 Ekim 2015 Ankara Garı! Affetmeyeceğiz, Unutmayacağız! | ![]() |
| Hasan ÇATAK | |
| NARİN | ![]() |
| Av. Resul Barış Mızrak | |
Iğdır Belediyesi
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü
Iğdır İl Tarım Müdürlüğü
Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Iğdır İl Milli Eğitim
Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü
Iğdır İl Özel İdare
Iğdır Gençlik ve Spor
Iğdır Havalimanı
Iğdır SGK
Iğdır TSO
Iğdır Barosu
Aralık Belediyesi
Karakoyunlu Belediyesi
Tuzluca Belediyesi
Halfeli Belediyesi
Sitemizdeki yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Tasarım ve Programlama: Iğdır Doğuş Gazetesi